Beretningen om en varslet skilsmisse

Ari er ikke lykkelig, melder Dagbladet. Han har det litt tøft akkurat nå. Ari Behn følger seg deprimert, melder VG. Dersom dette er uttrykk for en oppriktige følelse, kan det være positivt, melder TV2. Man kan ikke unngå å bli imponert. Over denne sikre evnen til å regissere seg selv. Nå varsler Ari Behn at han kommer til å skilles fra sin prinsesse. Eller han gjør narr av alle rykter;

Før eller siden blir jeg sparket ut hjemmefra. Det er antakeligvis langt verre for de som oppholder seg sammen med meg å ha meg gående hjemme. (…) Jeg er patologisk trassig, opprørsk til det infantile. Det gir meg stadig trøbbel og gjør at jeg ofte havner i kompromitterende situasjoner, idiotiske krangler og at jeg er så godt som umulig å leve sammen med. (…) Jeg elsker aller minst meg sjøl, det er kanskje en av grunnene til at jeg virkelig aldri klarer å bli kvitt jaget og rastløsheten.

Dette er karakteristikker man kunne lagt i munnen på en forbanna, oppgitt kone.  Mulig han er inspirert av den kongelige tv-serien The Tudors.

8 kommentarer om “Beretningen om en varslet skilsmisse

 1. Strålende. En flott plakat for Dagbladets nettside: gammel-Behn slår alarm (og et slag) for unge-Behn sin mentale tilstand. Unge, alias Ari, har det ikke bra. Han er ikke lykkelig. Han tordner mot verden, konstruerer «trøbbel».
  Hva er det som skjer her: Når fikk Ari Behn et så stort mentalt problem at noen andre enn konen, barna og bikkja egentlig trengte å bekymre seg, rent offentlig?
  Beklager, jeg er ikke seriøs her.

 2. Det betyr ikke bety noen skilsmisse fordi om Ari Behn er deprimert. Han ville vært like deprimert samme hvem han hadde vært gift med, da det er noe som er i ham selv og ikke har noe med omgivelsene å gjøre. Timer hos psykolog og å slutte med drikkingen
  vil nok gjøre underverker.

  Det høres ut av intervjuet at det kan komme en skilsmisse snart, men det han sier kan slå begge veier. Dvs at han blir i ekteskapet og jobber med seg selv. Det finner vi nok ut av snart…….

 3. Kjære Ari Behn. Ta deg sammen!!! Du er en sutrende tosk akkurat nå!
  Så, du er deprimert. Trist, men vet du hva? Det er tusenvis av andre nordmenn også! Forskjellen er bare at de må dra på jobb og skjule problemene sine for å overleve økonomisk. Hva gjør du? Sitter hjemme i luksushuset til kona og drikker gin på formiddagen? Gjør noe produktivt, mann. Få deg en hobby.
  Jeg begynner å bli relativt drittlei folk som aldri har slitt økonomisk, eller gått igjennom NAV-mølla, som sitter og sutrer og er totalt blinde for alle mulighetene de har… Ta deg en ferie vekk fra kjerring og unger (dere har da råd til barnepass), finn deg en jobb (fullt ut mulig selv om du er en offentlig person), og ikke minst: Slutt å syt så sinnsykt mye over hvor deprimert du er. Gjør noe med det, slik alle vi andre må for å overleve… Lykke til.

 4. At pressen skal beskytte noen fra seg selv har blitt uhørt. Dessverre, i mine øyne.
  I
  Jeg syns det er direkte barnslig å ikke benytte anledningen ovenfor seg selv til spørre hvorfor det er så lett å bli med i skadefryd-koret når noen som er annerledes uttaler seg. Det får meg til å tenke på skolegården der jeg gjerne skulle ha grepet inn der folk ble plaget, tom situasjoner der jeg bidro selv.

  Mannen er ærlig, han er veldig annerledes og han er ikke klok. Men jeg tror han når han sier han ikke har det godt, og syns det hele er ganske trist

 5. Det jeg ikke forstår helt her er at de som bruker plass på å skjelle ut Ari ikke tenker over at de gjør den samme tabben som Ari selv gjorde da han angrep en hoffkommentator tidligere: Egentlg eksponerer de bare sine egne spøkelser.

  Det kan faktisk se ut til att Ari kanskje tar ett oppgjør med seg selv. Det som er meget uvanlig er at han gjør det på spalteplass, og det kan jo derfor virke litt tilgjort. Om Ari mener dette ærlig eller ei – om han får til å endre noe som et resultat av sin erkjennelse – får vi egentlig aldri vite.

  Ari snakker om seg selv. Han om det – og vi andre kan kanskje bry oss mer om oss selv isteden?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s