Det er størrelsen som betyr noe

Det er nok få menn som kan konkurrere med elefanten
Det er nok få menn som kan konkurrere med elefanten (Kilde: Wikipedia commons)

En trøst for menn som ikke er så voldsomt utstyrt fra naturens side har vært at det er ikke størrelsen som teller. Nå har den trøsten fått et skudd for baugen. Forskere i Australia laget 343 datagenererte bilder av nakne menn i forskjellig størrelser og fasonger, deriblant forskjellige størrelser på penis. Så laget de korte videosnutter av bildene og viste dem i naturlig størrelse på en skjerm for 105 kvinner, som ble bedt om å vurder hvor attraktive de forskjellige mennene var som seksualpartnere. Hver kvinne så et tilfeldig utvalg på 53 menn.

De fant at jo lengre penis, jo mer attraktive syntes damene mennene var, opp til en viss grense. Når de slappe penisene ble mer enn 7,6 cm økte ikke interessen særlig mer. Men også kroppsbyggingen spilte inn. Høye menn med brede skuldre og smal midje behøvde ikke å ha så lang penis for å bli vurdert som attraktive. En mann på 185 cm og en penis på 7 cm ble vurdert som like attraktiv som en mann på 170 cm og 11 cm penis.

Men dette var basert på bilder projisert på en vegg. I det virkelige liv kan nok andre faktorer også spille inn. Og i det virkelige liv er det bare i nudistleirer damenes førsteinntrykk av mannen blir baser på organets lengde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s