Fritt fram for ekstreme meninger

Utøyamorderen er ufarliggjort – blitt til en simpel sinnssyk morder. Det har rettspsykiaterne sørget for. Det er sikkert en lettelse for de som målbærer ekstreme meninger. Han var ikke en av dem likevel. For de er jo ikke paranoid schizofrene. Så nå kan Fjordmennene og HonestThinkerne og Documenterne fortsette som før.

For det kan da ikke dukke opp enda en person som er så gal at han tar dem på alvor og lar seg inspirere til å gjøre tankene som dukker opp på de forskjellige nettstedene om til handlinger. Riktignok hentet den sinnssyke Heimdals-drapsmannen, som drepte en mann fordi han var mørkhudet, inspirasjon på de samme nettstedene som Behring Breivik. Men nå kan det da ikke være enda flere slike der ute?

5 kommentarer om “Fritt fram for ekstreme meninger

 1. Hvis det er en sammenheng mellom document.no og ABB, hva slags sammenheng er det da mellom Koranen/Muhammed/Sharia og al Qaida?

 2. ABB var aktiv på document.no. Koranen etc. er ikke tema for dette innlegget, og jeg har ikke til hensikt å la deg starte en diskusjon der du setter premissene, slik du ellers har for vane

 3. Hvis ABB har latt seg påvirke av document mfl, så må voldelige islamister ha latt seg påvirke av koranen, sharia, hadith.

  Enkel logikk.

  Forøvrig har vi ikke hatt en diskusjon på aldri så lenge, du foretrekker enetale med de som mener det samme som deg.

 4. Les Morgenbladet. De hadde noen som argumenterte for at det å se denne saken både fra psykologiske og politiske vinklinger ikke nødvendigvis er perspektiver som utelukker hverandre. Dessuten kommer det nå uttalelser fra flere eksperter, se f.eks. Aftenposten idag.

 5. Det Katarina kommenterer høres jo logisk ut og dette har jeg savnet i andre media.

  Det jeg snart blir gal av (ukjennt diagnose) er alle ekspertene nå som spretter frem- når jeg Googler dem så kommer det ulike utdannelse frem som ikke nødvendigvis skulle tilsi at dette er de eksperter på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s