Hva er det med Fremskrittspartiet?

Man skulle trodd at Siv Jensen allerede hadde nok å stri med, etter en innledning til valgkampen hvor lokale Frp-tillitsvalgte tråkket i salaten med å si at Arbeiderpartiet hadde skylda for Utøyamorderens gjerninger, og en ikke fullt så lokal Frp-politiker mente at politiet brukte for mye ressurser på å etterforske den samme morderen. Og deretter et elendig valgresultat. Og i tillegg flere sex-skandaler litt tid tilbake

Det siste hun trengte nå var en ny sex-historie med en stortingsrepresentant i hovedrollen. Riktignok ikke så alvorlig, nordmenns sexkjøp er ulovlig, men kanskje ikke av de mest alvorlige forbrytelser. Og det gir tabloidavisene noe å fråtse i. Det er få ting som selger så bra som kjendiser og sex. Hoksrud var kanskje ikke noen stor kjendis tidligere, men nå er han det. Og for de som ikke måtte ha fått med seg all sexen i partiet har NRK en oversikt.

Birkedal-saken, som enda ikke er avsluttet, husker kanskje de fleste. Men det begynte vel egentlig i 2001 da sentralstyremedlem i Frp, Cathrin Rustøen, fra talerstolen sa at

– Jeg er blitt voldtatt av en sentral tillitsvalgt i Frp.

Og det utløste så igjen Søviknes-saken der en 16-åring og tidligere medlem av FpU sto frem og beskyldte Terje Søviknes for å ha misbrukt henne seksuelt.

 Hva blir det neste?

3 kommentarer om “Hva er det med Fremskrittspartiet?

 1. Sp-politikeren Dagfinn Sundsbø tok initiativ til loven som forbyr kjøp av sex. Bakgrunnen var den traficking som Norge har vært utsatt for i de siste årene, med et svært stort antall prostituerte på gatene.
  I «Politisk kvarter» på NRK P2 torsdag 22. september ble det uttrykt forundring over at loven gjelder, ikke bare i Norge, men også utenfor landets grenser. Dette er kunnskapsløst; en annen bakgrunn enn den hjemlige er ønsket om å få slutt på sex-turismen der fattige utnyttes og altfor ofte utsettes for en røff behandling. Særlig betenkelig er det vært at pedofile utnytter barn gjennom kjøp av slike tjenester i utlandet.
  Vi får håpe Hoksruds eskapader ikke er like alvorlige. Han er neppe enestående; jeg går ut fra at seksualdriften er likt fordelt uansett politisk oppfatning. Men hans politiske karrière er over, og det vil uvilkårlig reises spørsmål ved dømmekraften hos dem som har gitt ham sentrale posisjoner i Fremskrittspartiet. Det er nesten så jeg synes synd på Siv Jensen.

 2. Det er mulig seksualdriften er likelig fordelt mellom de forskjellige politiske retningene. Men det kan nesten virke som dømmekraften ikke er det. Var det ikke en eller annen (jeg vet ikke hvem) som sa at å starte Anders Langes Parti (forløperen til FrP) var som å sette ei fjøslykt ut i høstnatta. «Det kom flygendes mye rart». Nå er vel kanskje det aller rareste forsvunnet, men Siv Jensen har tydeligvis fortsatt litt å stri med.

 3. Hva det neste blir?

  Likhet for loven!!

  At vi i norske medier få se overskrifter som «Hva er det med islam»?

  Jeg tenker på det forhold at muslimske menn er sterkt overrepresentert i forhold til overfallsvoldtekter på norske kvinner .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s