12 kommentarer om “Norsk orddeling i Panama-kanalen?

 1. Jeg synes det er viktig – jeg har sett hva konsekvensene kan bli: pult ost… Det er det vel ingen som vil ha?

 2. Plakaten fra Røa viser hvor absurd morsomme orddelingsfeil kan bli. Jeg har umiddelbart sluttet meg til Orddelingsmafiaen.

 3. Jeg sjkønnre ikkte brare alt runtd optpsyret orddelign Persnolig er jeg mre optptat fasniert og av dytkige vhor vi menskener er å tili fosrtå selvl svaæert forevregntee. budksap Her .liggre vi forstattt lantg froran datamasakniene. :)-

 4. Sikkert ikke den mest up to date nå, men for et himmla spetakkel det ble på en herværende veikro for en del år siden. Tildragelsen fant sted ca 2 mnd før endelig forbud kom. Eieren var sterk motstander av hele røykeloven som skulle komme. Han gjorde annhvert bord til røykesone. Så kom den store dagen, og desverre røyket jeg dengang. Jeg fyrte opp, og eieren ble spinnvill. Han ville ikke ha noen bot.

  Dirrende pekte han på de nye skiltene han hadde anskaffet. De var like enkle som klare i sin tale: Røyk Fritt.
  Så kom ikke å si at meningene kan komme litt på tverke. Ellers kan jeg ikke annet enn å smile av tilbudsplakaten fra en butikk: Grillet kylling lever på tilbud! Velbekomme til alle som synes orddeling er uten betydning.

 5. Christopher: Tennis er gøy, men jeg tror skal avstå fra å kommentere videre på din kommentar om min kommentar om din kommentar osv., slik at vi unngår å spore helt av her…

  Jeg er bare forundret over hvor ivrige noen er til å kommentere på feil gramatikk (f.eks. orddeling). Denne litt selvgode sporten har etterhvert blitt så utbredt at man møter den i de fleste forum, blogger, kommentarfelter o.l. der mennesker utveksler synspunkter på internett. Jeg synes det har blitt for mye av det. Noen ganger er det på sin plass, men mange ganger blir det ufint og avsporende. Heldigvis har det ikke spredt seg plagsomt mye til de mer muntlige kommunikasjonskanalene slik som samtaler, møter, debatter osv.. Ansikt-til-ansikt blir det kanskje tydeligere for den ivrige gramatikkentusiast at man bør kjenne sin besøkelsestid.

  Men jo, jeg er enig med deg om at det hadde vært bedre om Meny hadde fraktet bananene til Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s