3 kommentarer om “Miljøkatastrofen sett fra himmelen

 1. Hva er dette «dødsslammet»? Er det enda en gang kjemiske produkter, dårlig behandlet og ukontrollert oppbevaring? I så fall kommer det inn under vitenskapens domene. Enda en gang. Som Tchernobyl og meget annet feks.
  Selv om jeg blir systematisk slått ned på av vitenskaps-studenter og andre studenter når jeg blir forbannet, så sier jeg enda en gang at STORE DIPLOMER fra velrespekterte skoler KAN IKKE være det eneste man burdte vise for når man vil oppnå en plass i samfunnet med så stort ansvar.

  Man burdte forlange en slags intelligens-test før man setter på plass disse livsfarlige idiotene.
  Beviser på at de også har noe å tenke med, ikke bare plass til å oppbevare informasjoner.
  Hvilket som helst normalt utviklet menneske kan lære ALT. Noen llettere enn andre, det beror på ens interesse for det man studerer, men alt kan læres. Selv av idioter.
  Dette får meg til å si atter en gang at «INGEN ER FARLIGERE ENN EN VELUTDANNET OG ANSVARSLØS IDIOT».
  Dette gjelder ikke alle vitenskaps-folk, men altfor mange av dem.

  De burdte også bevise sine moralske verdier og at de også tror på noe større enn livsfarlige eksplosiver og kemiske produkter. De sier som oftest at tap av liv må mann regne med i vitenskapens navn og forskning for en bedre fremtid for menneskeheten.

  Nei, dette sier velutdannede idioter som ikke har baller nok til å peke på hvem som skal dø og hvem som skal leve. De peker kun på seg selv og sier, jeg må leve, jeg er vitenskap og viktig for menneskeheten.
  De bruker ofte vitenskapens gode funn til å forsvare seg, men jeg er enig i at det har vært de som kom med svar på ting som hjelper oss til å leve godt og lenge på samme tid som det er de som forsket og fant død og fordervelse og er stolte over det.

 2. Til «Utenlandsnordmann»:

  Problemet er jo selvfølgelig ikke vitenskapsmenn eller andre med akademisk utdannelse. Problemet er nok (igjen) et enormt press fra investorer for å øke produksjonen, profitten og effektiviteten. Hvordan gjør en dette? Jo en kutter ned på sikkerhetsrelaterte tiltak da en tilsynelatende ikke tjener penger på slike tiltak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s