Popstjerne mediterer etter skilsmisse

Popstjernen Cheryl Cole forsøker å meditere å komme over skilsmissen fra fotballspilleren Ashley Cole. Men hun klager over at hun ikke får det til og sier:

I’ve been trying to meditate but I can’t seem to get it. My mother does it, and I really think that actually may be the way forward for me, but the thoughts keep coming in

Dette kan tyde på at det ikke er Acem-meditasjon hun forsøker på. Hadde hun gått på kurs i Acem-meditasjon, noe som er fullt mulig i Storbritannia, ville hun ha lært at tanker er en naturlig og viktig del av meditasjonsprosessen.

I Acem- meditasjon gjentar man en metodelyd i tankene. Lyden skal gjentas så uanstrengt som mulig, og uten bruk av taleorganer. Alt annet som skjer i sinnet, tanker, følelser, stemninger, skal bare få passere uten at du styrer det. Man mediterer i vanlig sittende stilling i en stol med god støtte i korsryggen.

Acem-meditasjon går altså ikke ut på å få til avspenning eller bli tom for tanker. Men avspenning og stressbearbeidelse er en naturlig følge av meditasjonen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s