Endelig tenner der nede

Kvinnen setter inn latexkondomen som en tampong. Rader med kroker på innsiden setter seg fast på penis ved penetrering. Og når kondomen har bitt seg fast, gjør det vondt. Han kan hverken pisse eller gå. Hvis han prøver å fjerne den, setter den seg bare enda bedre fast. Den kan bare fjernes av en doktor. Oppfinneren regner med at doktoren melder mannen med dette utstyret på stasen til politiet.

Denne tanngarden er nettopp utviklet i Sør- Afrika til VM i fotball. Den sør-afrikanske legen Sonnet Ehlers var på vakt for 40 år siden da et sterkt medtatt voldtektsoffer ble brakt inn. Øynene var livløse, hun så ut som et levende lik.

Hun så på meg og sa: Hvis jeg bare hadde hatt tenner der nede

forteller dr Ehlers. Det tok 40 år å utvikle Rape-aXe med hjelp av ingeniører, gynekologer og psykologer. Kondomen er utdelt gratis til kvinner i alle byer der det spilles kamper i VM.

Noen vil sikkert mene at årsaken kan ligge her. Til at noen lag gjør det så dårlig.

En kommentar om “Endelig tenner der nede

  1. Fin tanke, men trolig en farlig form for forsvar – når voldtektsmannen kjenner hva som er gjort med stasen, er det vanskelig å tenke seg at han blir mindre aggressiv enn han allerede er, og enda vanskeligere å tenke seg at han ikke hevner seg grusomt på offeret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s