Greit å bli drept av israelere?

En av de drepte i konvoien til Gaza var amerikansk statsborger, 19 år gamle Furkan Dogan. Nyhetsbyrået Cihan melder at han ble truffet av en kule i brystet og fire i hodet, avfyrt på nært hold. Det er ikke vanskelig å tenke seg meget hissige reaksjoner i amerikansk opinon dersom en amerikansk statsborger var blitt drept av en palestiner.

OPPDATERING: Åpenbart at den amerikanske opinionen ser problemet – og forsøker å fjerne det:

The facts are not entirely clear, but it appears that Dogan was born in the United States to Turkish parents who returned to Turkey not long thereafter. (The ABC story says he was two years old.) Apparently Dogan had lived in Turkey with his family since that time. He apparently was, in other words, a «birthright citizen,» solely by virtue of the fact that his parents were residing in the U.S. when he was born. If that is the case–and, again, the facts are not yet entirely clear–it is silly to call him an «American of Turkish descent.» He, like the other members of his family, was a Turk. The idea that his presence among the dead raises a special diplomatic problem is absurd; if it does, it shouldn’t.

16 kommentarer om “Greit å bli drept av israelere?

 1. fordi de er hvite…. NÅR DET SAMME SKJER TILBAKE..blri det klassifisert som terrorisme..

  DE STØRSTE TERRORISTENE I VERDEN… er land som NORGE, USA OG land i EU..som produserer og selger våpen…

  LAND SOM STJELER INFRASTRUKTUR KONTRAKTER I LAND SOM IRAK OG AFGHANISTAN.. .FOLK SOM STJELER OLJA..

  DE STØRSTE TERRORISTENE I VERDEN HAR SIDEN DAG 1 VÆRT HVITE MENNESKER…

  den hvite rase er terroristene her på jorda.. FOLK ER DRITT LEI …

  NÅ ER DET SNART KRIG.. hvite må utslettes for å ta makta fra dem…

  OG MED HVITE MENER JEGI KKE PERSONER SOM SER FEILEN.. da mener jeg goverment… og private personer som styrer sånne land..
  ALLE LOVER I LAND SOM NORGE ER LAGET TIL FORDEL FOR NOEN FÅ MENNESKRE SOM STYRER LANDET…

  tro hva faen du vil… DET FINNES IKKE NOE DEMOKRATI… hverken i NORGE eller andre land..

 2. som kommer til å ende med å bli nuked ut av verden.. det samme kommer til å skje med hele vesten..og jorda..

  dette har selv land som israel og USA lagt opp til..

 3. Wow, admin…si meg….hvor mange amerikanske soldater blir drept HVER UKE i Irak/Afghanistan?

  Og hvem er det som dreper di? Jo muslimske ekstremister(Al-Qaida, Taliban) som igjen har tilknyttning til Hamas….

  Jeg tenker att det er vel greit for deg det?

  Dette blogg inlegget failer desverre…

 4. «NÅ ER DET SNART KRIG.. hvite må utslettes for å ta makta fra dem…» av JAH HELT GREIT

  Du «Jah» er en terrorist og må sendes ut av landet, ingen tvinger deg å bo i Norge! Bare forsvinn og gå tilbake til møkkaholet ditt, barbarer som deg tilhører ikke til siviliserte verden!
  Viva Israel! Ned med Hamas og andre islamofasister!

 5. Hans, så du mener at det er kun de vestlige/hvite som kan drepe/terrorisere mørke? når mørke gjør de blir de terrorisme men selvforsvar når det er motsatt? har kristendom vært en fredelig religion gjennom alle disse årene? har katolikkene vært kjempesnille folk? jødene da, de har aldri smekka på en flue engang? alle religion har hatt sin mørke periode. hvilken religion er de som kom sist? så da er de vel normalt at de henger litt etter? hvor var kristendommen irundt11300/1400? bare snille mennesker hva? ja du er latterlig ignorant. hakke mer å si om det.

  istedenfor at du skal finne på masse unnskyldninger så kan du bare si at du er rasist? har respekt for folk som kan påstå hav de er. men folk som gjemmer seg bagateller synes jeg bare er pyser.

 6. Det forunderlige er at kommentarene til et blogginnlegg som dette avspeiler holdninger som holder verden som gissel i denne eksplosive konflikten: de er heftige, unyanserte og hatefulle.

 7. Du burde skamme deg, over at du skriver om noe du tydeligvis ikke vet noen ting om. Dette innlegget ga meg ingenting, bortsett fra et inntrykk av deg som en svært uviten person.

 8. Håper Israel utrydder hele dritten.

  Til «JAH HELT GREIT…»: og i dag er muslim synonymt med terrorist. rart hvordan tidene endrer seg.

 9. Jeg er muslim og ble veldig fornæmet av dette innlegget (altså helt i begynnelsen) Jeg er hvit, blir brunere i sola, noen ganger kanskje t.o.m rød, kommer an på sola…jeg vet hvordan det er å oppleve krig, se noen bli drept rett foran deg og ønsker ikke noen den opplevelsen, så når jeg leser at den ene tar Israel sin side, den andre tar Palestina sin side, merker jeg godt at dere har hatt det ganske bra i livet siden det er så lett å bare velge.

  Jeg er ganske sikker på at FOLK i midtøsten ikke ønsker dette helvetet de opplever. De ønsker sikkert å leve med hverandre, heller enn å måtte frykte for livet sitt hver dag. Så neste gang noen er for den ene eller den andre, kan de kanskje tenke over at det finnes uskyldige menn, kvinner og barn på begge sider, som heller hadde beholdt livet og delt landet, enn å dø.

  Til «jah det er greit»; det finnes en god del dokumentarer som er laget om denne konflikten, der folk fra områdene forteller sine historier. Siden du er så interessert i dette kan du kanskje se på noen av de før du blir dratt inn i medie-verden. Midtøst-konflikten begynte ikke i går, den har pågått en stund, så det er greit å lese litt på det før du skriver påstander du ikke har bakgrunn for.

 10. Ja, men det rare er att når dere muslimer føler dere fornermet så blir vi drept…hvis jeg hadde gått med en David Stjerne midt i Grønlands gater hadde jeg nok blitt drept med engang…og hvem tror dere hadde vært gjerningsmennene?

  Jo…muslimer, muslimer kan ikke noe annet enn vold, vold og vold

  og innleggene fra muslimer på di andre bloggene om Israel bare konfirmerer att alt dere kan er vold, ikke rart folk støtter Israel isteden for Palestinia, når dere truer med å drepe oss alle……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s