Tim Burton og Johnny Depp anno 1990

Forrige helg hadde filmen Alice in Wonderland premiere i Norge, regissert av Tim Burton, og med Johnny Depp som den gale hattemakeren. Det er ikke først gang de to samarbeider, de gjorde det for fem år siden i Charlie and the Chocolate Factory, men også i 1990 i filmen Edward Scissorhands, hvor Johnny Depp spiller en mann som har sakser i stedet for fingre. Jeg var 5 år i 1990, og hadde ikke hørt om denne filmen før jeg så den på lørdag. Synes det var god underholdning, og hvis du liker kombinasjonen Burton og Depp kan den varmt anbefales!

5 kommentarer om “Tim Burton og Johnny Depp anno 1990

  1. Det er en interessant utstilling for tiden på New York´s Mueum of Modern Art over Tim Burtons kunstnerskap. Han har drevet med mye rart.

  2. Tim Burtons verden er merkelig. Han var et barn uten venner og fylt av angst. Han tegnet sin frykt, og denne skumle barneverden er det han har benyttet som utgangspunkt for alle sine skikkelser som voksen kunstner.

  3. Interessant. Synes allikevel sjelden at Tim Burtons verden blir ordentlig skummel. Det er alltid noe barnlig ved den som gjør den mindre farlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s