Northug burde skaffe seg Power Balance

Jeg skrev for noen dager siden om tilbudet jeg hadde fått fra Club Intersport om vidundermidlet Power Balance (Kraftbalanse på norsk). Jeg ga nok der uttrykk for en viss skepsis, i likhet med andre som også etter hvert skrev om det. Men nå ser jeg at det ligger en video fra firmaet som produserer denne  på YouTube, og den virker jo overbevisende.

Eller hva synes du? Kanskje Northug burde skaffet seg denne, tungt føre som det er i Whistler.

9 kommentarer om “Northug burde skaffe seg Power Balance

  1. Takk. Jeg hadde fordelen av at jeg en gang i et svakt øyeblikk meldte meg inn i Club Intersport for å få en gratis drikkeflaske. Så dermed lå e-posten fra Intersport i inn-boksen min da jeg kom hjem på kvelden. Og jeg bare MÅTTE skrive noe om det før jeg la meg, eller hadde jeg ikke fått sove.

  2. De kan kjøpes på postordre, bl. a. fra Amazon for 29,99 dollar+ frakt. Det bør bli rundt 200 kroner. Intersport tar altså 399 kr. Det bør være en bra avanse.

  3. Jeg har problemer med å stå og balansere på ett ben. Jeg burde kanskje prøve Power Balance.

    Det burde ellers ikke være så vanskelig å teste det. Det burde vel ikke en gang være nødevendig med noe så vitenskapelig som en double blind test. Det kunne vel holde at importøren stilte noen armbånd til rådighet hvor en uhildret person fjernet hologrammene fra halvparten, nummererte dem og laget en liste over hvilke som hadde/ikke hadde hologrammet og deponerte listen på et trygt sted og selv holdt seg langt unna resten av forsøket.
    Og så kunne man la et passende antall personer prøve å balansere med de forskjellige båndene og ta opp dette på video, for så til slutt å sammenholde resultatet med listen over armbåndene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s