Et kålhode for vaksine

For å få flere til å vaksinere seg på Taiwan deles det nå ut kålhoder til de som vaksinerer seg mot svineinfluensa. Formodentligvis er det kinakål det dreier seg om. Mange der er redde for at vaksinen ikke er trygg, men i dag, lørdag, har en halv million latt seg vaksinere. Og det er vel tryggere å la seg vaksinere enn å la være.

4 kommentarer om “Et kålhode for vaksine

 1. hahaha!!!

  Ér du helt dum du eller?! Selv om du tar vaksinen forblir du en smittebærer! Tror du vaksinen «skremmer» viruset i å komme inn i kroppen din?! Du kødder nå hva?!
  Vaksinen tar du for å bli såkaldt «immun» mot viruset, det betyr at du ikke blir like syk eller syk i det hele tatt når du blir smittet, men du vil jo for faen meg ta bære med deg viruset i alle krinker og kroker du enn beveger deg. Spar deg for slike «søte» grunner for å ta vaksinen. Den inneholder masse kvikksølv. Som kjemiker og farmasøytLaborant vet jeg med meg selv og mine at vi velger å IKKE ta dette Sprøytet! Komplett idioti spør du meg! Livsfarlig!

  Svineinfluensaen har på verdensbasis siden «alarmen» gikk kostet ca 12-15000 mennesker livet. En VANLIG SESONGINFLUENSA koster globalt 1.5 MILLIONER til 2 MILLIONER mennesker livet. Nå må dere faen med få åpnet de jævla gjenngrodde øynene deres, og BRUKE HUE litt!!!

  «The strongest will survive!»

  ——-Keep It Green——-

 2. Det forskerne sår tvil om er nytten av Tamiflu. Tamiflu er ikke en vaksine, det er en medisin som kanskje/kanskje ikke demper symptomene. Også ut fra tidligere kommentarer jeg har fått når jeg har skrevet om dette emnet virker det som enkelte tror at Tamiflu er en vaksine. Men det er helt forskjellige ting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s