Orgasmisk pust

VG melder om en svensk kvinne som kan puste seg til orgasme. Hun bruker muskulaturen i lår og underliv til å knipe, på VGTV kan du se hvordan. Lege og sexolog Kjell-Olav Svendsen sier at pusten er viktig i orgasmesammenheng:

Klarer man å la pusten være friere er det enklere. Er pusten en brems er det et problem. Det er en kjent sak.

VG melder om at «spesielle måter for kvinner å få orgasme på er i vinden», og at noen nylig lanserte teorien om at enkelte kvinner får orgasme under fødsel.

nettsiden klikk.no kan man lese at:

Ifølge en studie publisert i The Journal of Sexual Medicine skal kvinner ha rapportert om sterkere orgasmer og større seksuell lyst etter at de begynte å praktisere yoga. I tillegg skal det gjøre menn mer utholdende i senga.

Hvordan er det mulig? Instruktør Jannicke Wiel sier:

– Det viktigste er at yoga gir økt tilstedeværelse. Menneskets sinn vandrer ofte i fortid og fremtid, mens yoga gir deg økt kroppsbevissthet, en fysisk fornemmelse av å være tilstede i øyeblikket og i kroppen.

– Yoga kan hjelpe deg til å gi slipp. Vi jobber både med spenning og avspenning, og den økte bevisstheten kan virke forsterkende på sexlivet.

Kanskje dette kan motivere til å gjøre mer yoga?

2 kommentarer om “Orgasmisk pust

  1. Meditasjon gjør også kanskje antidepressiva overføldige for enkelte. Slike medikamenter kan hemme sexlysten. Med et lite unntak: Et medikament har for et fåtall mennesker helt motsat bivirkning: Hver gang man gjesper, får man orgasme. Morsomt første gangen, men antagelig plagsomt i lengden….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s