Dyr printertoner – nå kommer hevnen

Er du lei av å kjøpe tonerkassetter som er like dyre som printeren du har kjøpt?  Da kan du glede deg over hevnen: HP har tjent så mye penger på å selge toner at 25% av profitten til selskapet kommer fra disse små, men dyre greiene. Nå er det færre kontorister til å skrive ut referater og salgsoppgaver, og de som er igjen skriver i mindre grad ut dokumentene sine enn  før. Det er mer lesing på Ipoder, skjermer og andre digitale medier. Det siste er på sikt det største problemet til HPs melkeku.

Les mer på New York Times.

2 kommentarer om “Dyr printertoner – nå kommer hevnen

  1. Når jeg har trengt tonere eller blekk til mine HP-skrivere, så har jeg alltid (så langt det har vært mulig) bestilt fra andre produsenter enn HP. Det er i snitt halv pris. Dessuten er de ofte resirkulerte, dvs. at de har samlet inn gamle tonerkasetter og fylt på med nytt fargestoff. Det fungerer like bra som en ny splitter ny kasset fra HP. Skulle tro dette også var mer miljømessig.

    HP som er en gigantisk produsent burde egentlig få til dette mye rimeligere, men det er jo på en måte flott at HP har vært med til å bidra med lavere forbruk av papir gjennom sine blodpriser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s