Hva med å ta det litt rolig – innimellom?

slow-down

Blir du rastløs når banen er noen minutter forsinket? Irritert når en eldre dame vakler i sneglefart foran deg på fortauet. Hører du deg selv stadig gjenta : Det er så travelt! Har ikke hatt tid til å tenke på det. Har ikke hatt tid til å sitte ned. Stress, tempo og multi-tasking og kan være både stimulerende og effektivt, men det blir lett  noe borte på veien.

På tide å skape  mer plass for reflkesjon og langsomme aktiviteter ? Det er tanken bak  «Slow Down London Festival»  som pågår nå.  10 dager med en mengde «forførende», langsomme aktiviteter. Kunst, poesi, konserter, yoga, meditasjon, foredrag, turer osv.

En av initiativtagerne Ed Gillespie til The Guardian: Vi er opptatt av å bidra til at folk kan øke sin livskvalitet ved å sette ned tempo innimellom. Skape noen luker. Så livet ikke bare farer forbi. Være mer tilstede, reflektere og spørre seg: hva  er viktig? De vil at folk skal stoppe mer opp. Og, sier de, timingen er bra. For  økonomisk nedgangstid kan føre til oppgangstid for refleksjon.

Det blir også kurs i Acem-meditasjon denne uken i London, onsdag og torsdag kveld.

En kommentar om “Hva med å ta det litt rolig – innimellom?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s