Sp – en stor glede å bruke dine penger!

Sp er partiet uten magamål. Aftenposten fortalte søndag hvordan samferdselsminister Navarsete og olje- og energiminister Ris-Johansen stolt gir bort kr 4 000 000 av fellesskapets midler for å finansiere strøm til én gård med én beboer i Storfjord på Sunnmøre.

Skrytet fra Sp-toppene er ustoppelig: «Dette viser at Sp sikrer folk strøm over hele landet», sa Sps energiminister til landsmøtet. Han kunne ha tilføyet: «Uten hensyn til hva det koster fellesskapet.»

Sp bevilger her gladelig det mer enn 10 heltidsarbeidende industriarbeidere samlet betaler i skatt i løpet av ett år.  En rekke andre gode budsjettposter må lide når Sp igjen og igjen opptrer som om fellesskapets midler ikke koster, og bare kan brukes uten tanke på effektivitet eller nytte. At fellesskapet skal betale kr 4 000 000 for at én person skal ha strømforsyning er umoralsk.  Da forutsetter man at dette er det siste behov i verden som skal dekkes.

Det er godt at Aftenposten trekker dette frem. Men Sp og Sp-ledere som Navarsete er for lite sett i norske medier.

En kommentar om “Sp – en stor glede å bruke dine penger!

  1. Jeg går ut ifra at en person med ditt perspektiv på tingenes tilstand hører til den borgelige fløy.

    For alle oss andre er det ett mirakel at den borgelige fløys såkalte rettferdighetstankegang tillater at millardærene ikke bør betale ett eneste øre i skatt.

    Det er jo en katastrofe for Høyre og Frp om Røkke, Hagen osv. må betale noen promille i formueskatt – ikke sant vennen ? Det er som regel den eneste skatt det er mulig å dra ut av disse kjeltringene.

    Nei du – Det finnes ennå mennesker her i landet som setter pris på sosialdemokratiet og at den rødgrønne regjeringen skjønner at denne bonden er like viktig for norges fremtid som alle de snyltende milliardærer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s