Dagsrevyen kjeppjager velgere inn i Frp

Dagsrevyens reportere lider under selvfornøydhetens straff: Man lærer aldri.  Kanskje er de overrasket: I én uke har Dagsrevyen kjeppjaget Frp. Siv Jensen uttalte seg negativt om en innvandrerdominert bydel i Malmø. Det var lett å arrestere henne for å være unøyaktig. Det har Dagsrevyen gasset seg i.

Surprise: Frp stormer frem på gallupen. 26 % til dem.  Dagsrevyens reportere er så fjerne fra Norges befolkning og norsk hverdag at de ikke forstår den boomerang-effekten de lager.  Mange nordmenn er åpenbart urolige over konsekvensene av innvandring, men uten å oppleve seg selv som rasister. Antagelig synes de heller ikke at sure og PR-ivrige Siv Jensen er særlig adekvat. Men hun ivaretar en protest Dagsrevyen forsøker å kvele. Da blir protesten bare mer intens.

Dagsrevyens reportasjer fra Malmø illustrerer at NRKs reportere  like lite som Siv Jensen har forstått poenget. Det var ikke så mye kriminalitet der, fant Dagsrevyen ut. Aha, Siv Jensen overdrev igjen. Men det kom frem at det nærmest ikke fantes innbyggere i bydelen med svensk morsmål.  Dermed har man ghetto-problemene. Og hvem ønsker egentlig å bo slik – enten man er innvandrer eller ikke?

Det er «imponerende» å arbeide et så allment nyhetsprogram som Dagsrevyen og forstå så lite av det Norge man skal dekke.  – Kanskje like imponerende som Per-Kristian Foss fra Høyre. I den siste gallupen fikk Høyre noe over 12 %. Foss som til tider er  en usedvanlig arrogant debattant, brukte nazi-argumentet i en NRK-diskusjon. Han antydet at det var der Siv Jensen hørte hjemme med sine overdrivelser.  I tillegg klarte Foss å trekke frem sin egen seksuelle legning, som om Siv Jensen hadde krenket ham og hens likesinnede også. Men antyder man at Siv Jensen snakker i en nazi-tradisjon, sier sindige folk helt enkelt: Dette gidder vi ikke. Og så går de – fra Høyre som har ledere som sier så dumme ting.

3 kommentarer om “Dagsrevyen kjeppjager velgere inn i Frp

 1. Det er mye klokt i det du sier der. Man kan virkelig lure på hvilken agenda reporterne i Dagsrevyen har – –

  Det er også tankevekkende at en muslim (Tommy Sharif) sier på ukeslutt i dag at vi nordmenn er for snille og naive når det gjelder å gi etter for diverse krav, se
  http://www.nrk.no/nyheter/1.6503007

 2. Jeg tror Dagsrevyens reportere burde forlate NRK-kantina og ta seg en tur til noen av de tusen lunsjsamtaler som foregår over hele landet hver dag. Da ville de få tatt temperaturen på folket. De er nå så langt fra flertallet i den norske befolkning at det er tragisk.

  Mitt inntrykk er at de da ville kunne slutte seg til at vi andre støtter islamister som er moderate og frykter inntoget av fanatikere.

  Når selv gamle ML’ere er redd for at innvandrere skal bli i flertall i vårt demokrati da er det på tide og betale guidede bussturer for Dagsrevyens reportere til en arbeidplass utenfor NRK..

 3. Overhørte en samtale på jobben mellom to kollegaer her om dagen. Den ene hovedverneombud, begge lojale AP-velgere.

  De var skjønt enige om at «FrP sier det folk tenker. Og så kommer de andre partiene diltende etter».

  Siv Jensen er ikke like velformulert som hun er spissformulert. Dessuten minner hun mer og mer om Gro Harlem og andre Politiske Dominaer.

  Men hun lufter en bekymring som de fleste nordmenn føler i større eller mindre grad. Selv de som ikke føler den, handler på impulsen når de flytter vekk fra «mørke» områder til «hvite».

  Hvem vil være minoritet i eget land?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s