Hva kunne Navarsete koste Norge?

Sp-lederen og statsråd Navarsete begynner å ligne en vandrende ulykke. Hun skryter av å ha tvunget Ap i kne med inngrep i ytringsfriheten. Så har hun likevel ikke sagt det, men Sp’s nettsted tar bort det opprinnelige lydopptaket av hva hun sa «på grunn av dårlig lydkvalitet«. Navarsete er kristen, og kristne skal ikke lyve. Men dårlig lydkvalitet er ikke løgn.

Navarsetes – og Norges – problem er ikke lyd, men tankekvaliteten. Å likestille det å omtale religioner negativt med rasistiske ytringer, som er resultatet av å «tvinge Ap i kne», er et reellt inngrep i ytringsfriheten. Det er hva Navarsete og Sp står for. Navarsete og Sp påberoper seg igjen og igjen moral, men de står ikke bare for ineffektive og reaksjonære løsninger, men for standpunkter som er etisk urovekkende.  Man skal være godt blank i historie for ikke å se hvordan Navarsete vil skru klokken og tidsånden tilbake. Demokrati er ikke bra, mener Navarsete, som er stolt over å begrense norsk ytringsfrihet.

Dagens siste fra Navarsete er å kreve valutaunion med Island.  For Sp og Navarsete er Norge en eneste stor melkeku. Norge har råd til hva det skal være. Kan vi kaste bort milliarder på å hindre nødvendige omlegginger av landbruksnæringen, hvorfor skal vi ikke da hive vekk nye milliarder på en skakkjørt økonomi som Islands?

En kommentar om “Hva kunne Navarsete koste Norge?

  1. Vi vil ha ytringsfriheten tilbake! Koste hva det koste vil. Norge skal være et foregangsland for ytringsfriheten. Vi burde heller innføre en lov som gjør det straffbart å motarbeide ytringsfriheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s