Ukens smil – den fæle skatten

Per døde og var på vei til himmelen. Ved Perleporten sto St Peter og spurte Per om han hadde snytt på skatten. Dessverre, sa Per, jeg har nok gjennom tidene lurt unna litt.
Hvor mye, spurte St Peter.
Det kan nok dreie seg om en 100 000 kroner, sa Per.
Da skal du sone og gjøre opp dette ved å finne deg en passe lite tiltrekkende kvinne og hygge deg så godt du kan med henne, sa St Peter.
Javel, sa Per. Det er vel ikke noen vei utenom.

En stund etter kom Pål til Perleporten. St Peter stilte det samme spørsmålet. Det kan nok dreie seg om kr 200 000, måtte Pål vedstå seg. Han fikk beskjed om å finne seg en ordentlig heks av et kvinnfolk.

Etter at Per og Pål hadde gjort opp sin brøde, møttes de og ble stående og prate. Plutselig sier Per: Er ikke det Espen der borte. Jo, sa Pål. Men, sa Per, hvordan kan dette ha seg. Nede på jorden hadde han aldri noe hell hos jentene. Men se den dama han er sammen med noe. Hun var sjeldent søt.

Per og Pål ble nysgjerrige, og straks de fikk mulighet for det, ba de Espen gå til siden og stilte ham spørsmålet om hva som hadde skjedd. Hvor kom hans nye dametekke fra?
Det aner jeg egentlig ikke, sa Espen. Men min nye venninne og jeg har det egentlig veldig hyggelig sammen. Det eneste jeg ikke forstår, er at når vi har hygget oss ekstra godt, så snur hun seg alltid rundt og utbryter for seg selv: Søren ta den forferdelige inntektsskatten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s