7 kommentarer om “Moralsk fortørnet?

 1. Fox news er en gullgruve for komikere: Fraværet av journalistikk gir menn som Karl Rove muligheten til å motsi seg selv igjen og igjen.

  Denne dokumentaren viser ganske mye av hvordan Fox News arbeider:

 2. Valget av Sara Pailin som visepresidentkandidat må gjøre endel republikanere ganske forbanna. Man blir imponert over at de så profesjonelt overbevisende forsvarer det de før angrep, men de må jo vite at de tvinges til å dumme seg ut.

 3. Nå er det en gammel europeisk raddissport å hate USA (Knut Pedersen-Hamsun startet visstnok det hele i Norge) . Ja, man får til og med støtte av amerikanske raddiser i jobben.

  Dessverre har vi ikke samme behov for selvransakelse i Norge.

  Paradokset at landet bevilger svære summer i pressestøtte, men allikevel utgjør sosialistisk-sympatiserende journalister 60-70 prosent av stokken, mens FrP-sympatiserende journalister UNDER 1 prosent av journalistene i big media, ignoreres simpelthen.

  Etter i dag å ha lidd meg gjennom nok en korrespodentsending, hilsen NrK., fra Israel, hvor journalisten nok en gang har som underliggende tråd hvor slemme israelerne er, så tenker jeg at å ikke betale lisensen nok kan ses på som høyst nødvendig sivil ulydighet.

  I Sverige er de intet mindre mjuk-autoritære. Der kan journalistene ikke oppgi etnisitet på gjerningsmannen. Og hitles hvis de insinuerer at multikulti ikke bare er kult for de innfødte, eller at det er noe som kan kalles svenskhet.

  Godt vi har nettet.

 4. Jeg ville vel nyansert bildet litt, Mann med potensiale. Det er et kjært utslipp å skjelle ut norske journalister også. Noen ganger er det utvilsomt med rette. De er like ufullkomne og oppmerksomhetssøkende som alle andre. Men tenk deg et samfunn uten dem. Når amerikanske journalister nå er på intens jakt etter Sara Palin, er det ikke minst fordi de sliter med erkjennelsen av at de sviktet i oppbyggingen til Irak-krigen. Vi kan stønne over Seoghør, men friheten har alltid sin pris, og det de har felles, nasjoner som lager helvete for sitt folk og sine naboer, er mangel på pressefrihet.

 5. «det de har felles, nasjoner som lager helvete for sitt folk og sine naboer, er mangel på pressefrihet.»

  Bortsett fra Israel, da, som trolig har blant verdens beste presse, men likevel ikke lever spesielt fredelig i samkvem med sine umiddelbare naboer.

 6. Skal jeg oie meg over medier, velger jeg meg de norske, siden det er de jeg er med på å finansiere, like it or not.

  Jeg kan til og med støtte pressestøtten. Men når den har som konsekvens at den underbygger makta heller enn å utfordre den, ja da går det for vidt.

  Inntrykket av USA er at de har et langt breiere medietilbud enn Norge noen gang vil få. Fra det demoniske Fox til det sosionomiske PBS. Det er summen som er bra. Ikke delene.

  Jeg tror de færreste med arabiske naboer lever i godt naboskap. Ikke darfurianerne, ihvertfall. ei heller kurderne og palestinerne. Og minst av alt araberne sjøl.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s