Velkommen!

Her vil vi etterhvert bygge opp Dyades blogger. Vent deg ikke så mye nå i juni. Men utover i juli vil vi fylle på med stoff i tilknytning til medienummeret av tidsskriftet Dyade som er underveis til Narvesenutsalg og abonnenter i disse dager. Og fra august regner vi med å være i siget.

Temaene vil gi seg etterhvert. Men noen peker seg ut:

  • Hvordan kan vi bruke sosiale nett-tjenester som Facebook, YouTube, LibraryThing m.fl. til å skape et levende miljø omkring Dyade og emneområdene vi skriver om der? Her har vi et spennende nytt område å utforske. Vi vil skrive om hva vi oppdager underveis – og gjøre det lett for andre å ta i bruk det vi synes fungerer godt.
  • Natur, miljø og vegetarmat er neste tema under arbeid. Vi vil bruke bloggen både til å presentere nye numre og gjerne også til å invitere til innspill på temaer vi jobber med.
  • Framfor alt er du som leser dette velkommen til å komme med spørsmål, kommentarer og innspill til alt som har med Dyade å gjøre: Reaksjoner på det vi har skrevet, innspill til temaer vi jobber med, tanker om hva du gjerne vil lese om i Dyade. Eller rett og slett noe du er opptatt av – en god bok du har lest, en film, en erfaring fra et Acem-kurs.

Har du noe du vil si, så bruk kommentarfeltet under – og regn med å få svar
i løpet av en dag eller to. Så får vi se hvor egen kreativitet og dialogen med dere vil bringe oss etterhvert.

Rolf Brandrud

2 kommentarer om “Velkommen!

  1. Nå har Dyadebloggen vært oppe og «gått» i vel ett halvt år. Selv fant jeg dere i november. Mye bra innlegg som jeg leser, selv om jeg ikke alltid kommenterer.

    Gratulere med ett halvt års fødselsdag, God romjul og Godt nyttår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s